Sherbime

Dëshiron, verifikim zyrtar, ESTATE PLANIFIKIMI, REAL ESTATE LIGJI STUDIO në New York City
Na telefononi: (212) 920 - 5224
Na ndiq:

Planifikimit Estate

Firma Ligji Bohm ndihmon njerëzit në transferimin e aseteve të tyre të të dashurit në mënyrë më efikase, si dhe duke ndihmuar me çështjet e fund-e-jetës. Shërbimet e ofruara përfshijnë hartimin vullnetet, duke krijuar beson të ndryshme, dhe ligjërisht shmangien federale dhe New York taksat e transferimit.

Pinni Bohm, JD, LL.M. (Tax) ndihmon klientët me qëllimet e tyre të planifikimit të pasurive duke shfrytëzuar njohuritë e tij ai mori si pjesë e njohur NYU Juridik Shkollës LL.M. në Programin e Tatimeve . njohuri të gjerë Pinni-së e sistemeve të taksave transferimin në vend në nivel shtetëror dhe federal siguron klientët e tij të paguajë sa më pak të jetë e mundur tatimin sipas ligjit, ndërsa arritja e të gjitha qëllimet e tyre personale.

Për më shumë informacion, ju lutem shikoni New York City (Brooklyn dhe Manhattan) Planifikimit Estate Böhm Ligji Firma Për Wills, Trusts, Fuqia e avokatëve, beson dhënësit, verifikim zyrtar, dhe Gjykatën Zëvendësues .

Real Estate

Firma Bohm Ligji ka ndihmuar dhjetëra individëve dhe bizneseve të ngushta transaksionet komplekse të pasurive të patundshme me pasoja optimale tatimore. Ne kemi përdorur teknika të tilla si shkëmbimet popullore lloji si, kur një pronë është shkëmbyer për një tjetër pa taksa; Shitjet me këste; dhe shitje-leasebacks. Na kontaktoni sot për të ndaluar pagimin e taksave të panevojshme!

Për më shumë informacion, ju lutem shikoni Real Estate Firma Ligji në New York City (Brooklyn dhe Manhattan) për shitje Real Estate, Real Estate Blerje, Qiratë Real Estate, Pengu Real Estate .

Na kontaktoni

ofertat më të mira

Këshilla për Arritja ofertat më të mira

Sa më shumë kohë që ju keni për të negociuar, e më mirë pozicionin tuaj bisedimeve. A nuk ndihen nën presion të pranojnë ofertën e parë të bërë për ju. Le shitësi e di që ju keni kohë dhe janë duke kërkuar në shtëpitë e tjera.

Share by: