shtëpi

BohmFirmaLaw ndihmon njerëzit me Wills, verifikim zyrtar, Administrata Estate dhe Real Estate në New York City 

Wills, Trusts & Estates Law Firm

Firma Ligji Bohm kufizon fushat e saj praktike të Planifikimit Estate, Praktika Gjykatës zëvendësuese (verifikim zyrtar, Procedura Ndryshme, dhe do të Konkurset), dhe Real Estate. Kontaktoni me ne tani për një konsultim telefonike pa pagesë me një avokat i cili ka ekspertizë në mënyrë efektive për të ju ndihmuar me me çështjet tuaja në mënyrë më efikase.

Bohm Law Firm faturat një $ 2,500 fikse-Tarifa për pakontestueshme verifikim zyrtar të pasurive dhe të administrimit të procedurës në Gjykatën e New York zëvendësuese. Nëse identiteti apo vende përfituesve janë të panjohura, ose në qoftë se jo të gjithë përfituesit nënshkruajë lejimit të mosdhënies dhe pëlqimin e formave, atëherë ne do të faturojë një tarifë shtesë.

Kjo tarifë përfshin një takim në person të shqyrtojë dokumentet e përgatitura, telefonit dhe e-mail konsultime brenda arsye, një (1) Gjykata Foto, dhe këshilla themelore për administrimin e pasurive. Ajo nuk përfshin shpenzimet, të tilla si shpenzimet e transportit detar dhe të tarifës së depozitimit gjykata

Bohm Law Firm gjithashtu ofron një fikse tarifë prej $ 2000 për procedurat e pakontestueshme. Kjo tarifë nuk përfshin këshilla për administrimin e pasurive pasi ju janë të emëruar ekzekutues të pasurive ose administratori.

Për të mësuar më shumë rreth asaj se si ne mund të ju ndihmojë, të thirrur 212 - 920 - 5224 për një konsultim telefonike pa pagesë me verifikim zyrtar Prokurorit Böhm. Takimet me takim vetëm në të 43 West 43 Street, Suite 68, në Times Square, Manhattan, ose në 1301 Coney Island Avenue, Suite 2A, në Midwood, Brooklyn. Ne shohim përpara për të punuar me ju!


Planifikimit Estate

Firma Ligji Bohm ndihmon njerëzit në transferimin e aseteve të tyre të të dashurit në mënyrë më efikase, si dhe duke ndihmuar me çështjet e fund-e-jetës. Shërbimet e ofruara përfshijnë hartimin vullnetet, duke krijuar besim të ndryshme, verifikim zyrtar i Wills, dhe procedurat gjyqësore zëvendësues Ndryshme së.

më shumë

verifikim zyrtar

Certifikatën e homologimit Prokurori Bohm Law Firm ndihmon ekzekutorët dhe administratorët me menaxhimin e New York Estates. avokatët verifikim zyrtar & Estate Administration trajtojë çështjeve pasuese dhe mund të ju ndihmojë të lundruar proceset gjyqësore, pagesën e borxheve të personit të vdekur, shpërndarja e pasurisë sipas Vullnetit ose Planit Estate, dhe verifikim zyrtar Litigation. Na kontaktoni tani për të parë se si ne mund të ju ndihmojë!

Real Estate

Firma Bohm Ligji ka ndihmuar dhjetëra individëve dhe pronave të mbyllur komplekse transaksionet e pasurive të patundshme me pasoja optimale tatimore. Telefononi ne sot për të na ndihmuar!

më shumë

KUSH JEMI NE

Bohm Law Firm ndihmon njerëzit në të gjitha fushat që lidhen me Trusts dhe Estates, duke përfshirë hartimin e vullneteve dhe trustet, verifikim zyrtar të vullneteve, transaksionet e pasurive të patundshme ...
Lexo më shumë

Ejani dhe vizitoni

Bohm Law Firm 43 W 43rd St, Ste 68 New York NY 10036
(212) 920-5224
Lexo më shumë
Share by: