Shqyrtime

Dëshiron, verifikim zyrtar, ESTATE ADMINISTRIMI, REAL ESTATE LIGJI STUDIO në New York City
Na telefononi: (212) 920 - 5224

Dëshmi Klienti

Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se nën Testimonials ilustroj me shembull cilësinë e shërbimit që ju mund të prisni nga Firma ligjit Böhm, por nuk duhet të merret si një tregues i rezultateve të ardhmen.

A aftë, i plotë dhe i shkathët avokat.

5.0 yje

Postuar nga Dawn K. July 22, 2012

Unë fillimisht u takua me z Böhm me një koleg të ndërsjellë dhe sot, unë mund të them se ai nuk është thjesht "avokati im", por një koleg si. Z. Bohm ka provuar të jetë jo vetëm shumë të shkathët, por një profesionist shumë i aftë, diplomatike dhe i zhytur në mendime. Përveç kësaj, kam gjetur atë të jetë tepër e plotë, i durueshëm dhe gjithmonë kam ndjenjën se gjendja ime ishte duke u trajtuar mirë dhe me kujdes maksimal. I krenari dhe fuqimisht i referohen atë për ata që kërkojnë këshilla ligjore, këshilla, apo duke kërkuar për të diskutuar dhe deshifroj ndonjë mundësi që mund të jetë para tyre.

Vëmendje të plotë për kërkesat e mia

5.0 yje

Postuar nga Jeanette 2 dhjetor 2015

avokati punësuar

Dokumentet e kërkuara I janë përgatitur në kohën e duhur dhe u takua specifikat kisha kërkuar. Kur kam pasur pyetje për disa nga specifikat, që janë shpjeguar në mënyrë të qartë për mua. Unë kam qenë në gjendje të ulen me të dhe do të nënshkruajë çdo dokument me vëmendje në detaje. Në një kohë kur detyrimet ligjore ishin disi të madhe, unë kam besim se sugjerimet Pinni do të përmbushur nevojat e mia.

A Gentleman True

5.0 yje

Postuar nga Manuel 22 tetor 2015

avokati punësuar

Pinni

Unë jam me të vërtetë privilegj që të kërkohet për të shkruar në lidhje me Pinni Böhm. Ai ka njohuri të gjerë të ligjit. Ai gjithmonë vë nevojat e klientëve të tij para tij. Pinni nuk është vetëm një profesionist. Më e rëndësishmja ai është një zotëri. Kur unë u prezantua me Pinni ai ishte avokat klientët e mi. I realizuar në vetëm disa biseda pak me klientin tim si efikase ai është. Kjo ishte një përvojë e mirë. Që unë punësuar atë si një avokat për përdorim personal. Si avokatin tim Pinni zëvendësohet pritjet. Nëse unë jam unë kam për të rekomanduar një avokat ai do të jetë një. Thank you again Pinni për të gjithë punën e madhe. Shikoni përpara për të bërë biznes me ju përsëri së shpejti.

Efikase dhe efektive

5.0 yje

Postuar nga Julian October 14, 2015

avokati punësuar

Ditur Pinni Bohm personalisht, unë nuk kishte asnjë dyshim se ai do të ofrojë shërbime të shkëlqyera ligjore për gruan time dhe I. Pinni komunikon shpejt dhe shërbimet e tij provuar të jetë i plotë dhe të shkëlqyer. Rekomandoj.

gjithmonë profesionale

5.0 yje

Postuar nga Marie tetor 1, 2015

avokati punësuar

pasurive ime ishte e pazakontë. Rasti zgjati gati tre vjet. Në këtë kohë unë me të vërtetë u njoh z Böhm. Pacienti, i ditur, i dedikuar kështu. Unë patjetër do të përdorim dhe të rekomandojë këtë avokat.

Extremely Dobishme!

5.0 yje

Postuar nga Amna 4 Shtator, 2015

avokati punësuar

Unë nuk mund të vënë në fjalë se si të mahnitshme e një avokati z Bohm është. Ai ishte shumë i durueshëm, i ditur, dhe doli nga rruga e tij për të ndihmuar familjen tonë. Ne patjetër kishte zero njohuri për planifikimin e pasurive dhe z Bohm shpjegonte çdo gjë për ne tërësisht dhe në terma të thjeshtë. Ne patjetër do të rekomandojë atë për të gjithë familjen dhe miqtë tonë. Ai është i jashtëzakonshëm në atë që ai e bën dhe ne patjetër do të jetë një klient kthyer në të ardhmen, kur lind nevoja. Nëse keni nevojë për ndihmë me planifikimin e pasurive dhe dëshiron unë do të ju rekomandojmë që të arrijnë te z Böhm.

kritikat e hershme janë në

5.0 yje

Postuar nga jim 21 mars 2015

avokati diplomat

dhe deri më tani pinni ka qenë e madhe. profesionale, të sjellshëm, të dobishme. procesi është duke u zhvilluar dhe ne jemi duke shpresuar për një rezultat të shpejtë dhe të lehtë.

Friendly, në dispozicion, anf ditur besueshëm

5.0 yje

Postuar nga Wanda Tetor 9, 2014

Përvoja ime me Pinni Böhm ishte e madhe. Ai është shumë i pashëm, komunikimi i shkëlqyer si dhe njohuri. Ai nuk ka ndihmuar vetëm me Planifikimit Estate, por, edhe me prokurë, si dhe një numër të çështjeve të tjera juridike. Unë kam qenë bërë për të ndjehen shumë rehat duke punuar së bashku për të marrë një rezultat në fund fantastike. Unë do të rekomandojë këtë avokat për të gjithë.

Avokati më të arritshme, me rezultate dhe shërbime të veçanta

5.0 yje

Postuar nga Elias shkurt 8, 2014

Besoj Pinni Bohm dhe firma e tij të ligjit janë të jashtëzakonshme. Ai është lloji i avokatit, që kundërshton të gjitha stereotipet.

Pinni Bohm më ndihmoi të zgjidhur një çështje Estate (kontestojë një Vullnetin) me vëllanë dhe motrën time. Pa atë, unë do të arrihet vetëm gjysmën e zgjidhjes (unë e di me siguri që unë u përpoq për muaj të mi).

Në fillim, kur pazaret për një avokat, ai ishte i vetmi që ofrohet numrin e tij të qelizave të drejtpërdrejtë. Ai kap disa herë gjatë fazës tim pazar, duke përfshirë edhe një herë ndërsa në gjykatë. Ky funksion e lehtë aksesit ishte aq e madhe dhe u bë faktor im vendosur.

Pinni është me çmim të mirë, duke siguruar unë mund të përballojë të gjithë procesin.

Nga hapi i parë, ai ishte i sinqertë në lidhje me shpenzimet e mia dhe rreziqet. Ai kurrë nuk u përpoq një herë për të shitur mua për një zgjidhje përfituar atë. Ai madje rregulluar mbajtëse e tij kështu që unë mund të ecin më ngadalë në procesin e.

Pasi ai filloi procesi, ai e mbajti me përditësuar vazhdimisht me e-mail. Ai mori kohën e tij për hulumtim raste ligjore dhe madje edhe studime mjekësore. Të gjitha të këtij informacioni është përdorur në përgjigjet ndaj avokatit të vëllait tim. Ajo ishte e mahnitshme për të parë se si i detajuar i është komunikuar pozicioni im. Ndërsa Avokati i vëllait tim duket të jetë çorganizuar, vetëm duke bërë thirrje dhe diskutime pa shumë njohuri apo detaje. Pinni lexuar çdo dokument të vetëm dhe mend e materialit (unë nuk ishte vazhdimisht duke shpjeguar ose rehashing informacion)

Pinni dokumentuar formalisht çdo diskutim verbal me avokatin e vëllait tim. Pastaj më dërgoi një kopje me e-mail kështu që unë kam qenë rehat në progres.

Pinni përfunduar një rishikim të detajuar të Marrëveshjes për Statusin, dhe kërkoi disa korrigjime, si dhe një të pastër-up e terminologjisë për të shmangur ndonjë truket. Ai ka punuar shumë për të bërë atë të përsosur.

Kur vëllai im dhe motra ndryshuar mendjen e tyre në Marrëveshjen për Statusin, Pinni shtyrë e vështirë për të marrë përsëri në udhë. Në më pak se një muaj, kjo ishte shëruar.

Unë nuk mund të ketë kërkuar rezultate më të mira apo shërbimi se Pinni Böhm dhe firmën e tij ligjore.

Pacienti, i ditur, dhe Friendly Wills dhe Trusts avokat i

5.0 yje

Postuar nga Yitta Gusht 12, 2013

Pinni Bohm është avokati më i mirë dhe më i durueshëm që kam punuar kurrë me të. Ai nuk bëri të ndihem se unë po e ngiste atë të çmendur, (që unë mendoj se kam bërë); shumë e shumë të ditur për të gjitha çështjet e planifikimit të pasurive dhe çdo ndryshim në ligjin e taksave. Të gjitha në të gjitha, unë shumë do të rekomandoj atë për të gjithë familjen time dhe miqtë.

Pinni Bohm është jashtëzakonisht e dobishme, i zhytur në mendime, shpëtoi paratë e mia dhe kohë.

5.0 yje

Postuar nga Liz shkurt 25, 2013

Pinni Bohm më ndihmoi me verifikim zyrtar të vogël të pasurive të burrit tim. Pas takimit tonë të parë, Pinni më dërgoi një email thënë mua se ai e bëri më shumë hulumtime dhe gjeti një mënyrë për mua për të arritur qasje në fondet e burrit tim pa përfshirë Gjykatën zëvendësuese. Ai më ndihmoi me betim të vogël të pasurive pa pagesë dhe ra off letrat për të më shpëtuar një udhëtim jashtë në zyrën e tij. Ai nuk ka ngarkuar mua për çdo të kohës shtesë ai kaloi! Ai është shumë i të kuptuarit, i zhytur në mendime, miqësore, shumë profesionale dhe të besueshme. Ai më ndihmoi të shmangur vonesat dhe shpenzimet që lidhen me Gjykatën zëvendësues dhe hoqi një barrë off supet e mia. I highly recommend Pinni Böhm si avokatin tuaj të ardhshëm. Unë jam shumë i kënaqur.

Share by: